fbpx

0722570345

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Ce oferi: un aranjament floral sau un buchet?

Oferta florală este extrem de diversificată și uneori ne găsim în dificultate atunci când trebuie să alegem florile potrivite, pe care vrem să le oferim în situații diverse sau pur și simplu pentru că ne dorim să surprindem pe cineva. Dacă știm sigur ce flori și ce culori ne dorim, dificultatea vine din a alege forma: un aranjament floral sau un buchet, care e mai potrivit? Ca să facem lucrurile și mai complicate, vă spunem: amândouă :).

Aranjament floral versus buchet

Buchetul de flori este cel mai clasic, dacă ne permiteți, mod de a oferi flori, și nu poți da greș cu el în nicio situație, indiferent că de formală ar fi. Dar, pe de altă parte, aranjamentul floral tinde să aibă un impact mai mare asupra celui care îl primește, prin modul de prezentare care poate fi foarte versatil: de la cutii sub forme diverse, până la alte suporturi, precum coșulețe, biciclete, pantofi etc. Practic, cu ajutorul tipului de suport ales, aranjamentele florale se pretează foarte bine pentru a face un cadou personalizat.

În ceea ce privește eleganța și modul de prezentare, atât buchetul, cât și aranjamentul floral pot avea un design minimalist sau, dimpotrivă, extravagant. Frumusețea și eleganța unui buchet de flori sau a unui aranjament floral depind de modul în care sunt alese tipurile de flori și culorile, așa încât e bine să apelați la un florist care, pe baza preferințelor voastre, vă poate compune buchetul/aranjamentul perfect.

În ceea ce privește avantajele și dezavantajele celor două modalități de a oferi flori, trebuie să menționăm următoarele:

  • prețul unui buchet poate fi ceva mai mic decât în cazul unui aranjament (atunci când vorbim de aceeași compoziție), pentru că nu presupune și costuri suplimentare cu suportul (care costă extra în funcție de model/complexitate) care e trecut în preț;
  • buchetele sunt mai potrivite a fi oferite în cazul unor evenimente, cum ar fi o nuntă/cununie civilă, pentru că sunt mai ușor de oferit, primit, transportat – gândiți-vă la o mireasă care primește câte un buchet de flori de la fiecare invitat, i-ar fi imposibil să țină în mână mai multe aranjamente;
  • aranjamentele, spre deosebire de buchete, sunt mai rezistente în timp, datorită buretelui care alimentează florile permanent cu apa necesară și care păstrează cozile florile proaspete mai mult timp (pentru că nu stau direct în apă, cozile florilor nu sunt predispune la a putrezi și nici nu trebuie tăiată în fiecare zi); tot din acest punct de vedere, aranjamentele sunt mai potrivite pentru a fi trimise sau în cazurile în care doriți să oferiți personal florile, dar trebuie să le luați cu câteva ore sau chiar o zi în avans;
  • un aranjament, spre deosebire de un buchet, poate fi mai ușor de personalizat, datorită suportului care ține florile.

Lady Blue, o florărie cu tradiție

Lady Blue este o florărie în Bacău, unde veți găsi cele mai frumoase buchete sau aranjamente florale din oraș, disponibile atât prin comandă online, cât și direct de la florărie. Avem mare grijă de florile noastre și le tratăm cu respectul cuvenit. Suntem fericiți că zi de zi suntem înconjurați de flori colorate și parfumate, așa încât ne dorim ca prin fiecare buchet pe care îl realizăm și fiecare aranjament, să transmitem din bucuria și farmecul pe care le trăim zilnic.

Sperăm că informațiile vă sunt de folos. Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Tag-uri: aranjament floral bacau aranjament floral cutie aranjamente florale buchete online florarie online flori online

Chat