Cum platesc?

Puteti alege sa platiti prin urmatoarele metode:

1. Online, prin cardul bancar de credit/debit.


Plata se va efectua completand formularul securizat de plati online al EuPlatesc.ro.Sunt acceptate urmatoarele carduri bancare: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, DinnersClub.
Lady-Blue.ro nu solicita, nu utilizeaza si nu retine nici o informatie despre cardurile folosite la plata online.

2. Prin transfer bancar (ordin de plata)

Plata prin ordin de plata se face conform datelor din factura proforma, afisate si mai jos.Comanda se va livra dupa ce avem confirmarea platii. Aceasta se poate realiza prin trimiterea unui email la comenzi@lady-blue.ro cu ordinul de plata.
Datele de care aveti nevoie pentru a face acest virament:
SC Floraria Lady-Blue SRL
RO17042043
J04/2300/2004
Str Pietii FNBacau
Cont RON: RO16RZBR0000060006361947
Banca: Raiffeisen Bank Ag Bacau

3. Ramburs

Aceasta metoda de plata este disponibila doar utilizatorilor inregistrati.Echipa lady-blue.ro isi rezerva dreptul de a nu livra o anumita comanda sau de a o amana pana la o data convenabila in cazul in care plata nu este confirmata de catre client sau nu poate fi verificata integral in conturile companiei.De asemenea, produsele raman proprietatea companiei noastre pana la confirmarea platii integrale.

4. Facturarea

Factura fiscala este un document oficial pe care il vom elibera pentru fiecare plata consemnata pe website-ul nostru, fie pentru persoana fizica, fie pentru persoana juridica. Facturile le vom transmite pe email in PDF si nu in original. In cazul in care un anumit client solicita in mod expres factura in original, aceasta ii va fi transmisa prin posta, pana la finele lunii in curs.