Cum cumpar un buchet de flori sau un cadou?

Folosirea magazinului online lady-blue.ro este intuitiva si facila.

Inainte de toate, trebuie sa va informam faptul ca nu exista o comanda minima ce trebuie efectuata insa, comenzile cu o valoare sub 100 lei cu livare la o singura adresa din Mun. Bacau, vor avea adaugata automat o taxa de transport in valoare de 15 lei cu TVA.

Comenzile de min 100 lei cu livrare in Mun. Bacau livrabile la aceeasi adresa vor beneficia de transport gratuit.

Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului “Adauga in cos” prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului.

Pentru utilizatorul ce nu detine un cont si este important sa se completeze toate datele necesare efectuarii livrarii, in acest caz  trebuind sa apasati butonul “Check out”, din dreapta sus afisat la iconita “Cosul meu”.

Pasii sunt asemanatori cu cei descrisi mai jos in cazul persoanelor ce efectueaza o comanda dintr-un cont.

Pentru comanda unui utilizator ce este logat intr-un cont de utilizator:

Dupa adaugarea in cos a produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului “Plaseaza comanda” si parcurgerea urmatorilor pasi:

In sectiunea “Detalii de facturare/Livrati la o alta adresa?”

Modificare Modalitatea de plata: alegerea modalitatii de plata.

Observatii  privind comanda ta: observatii pentru operator privind detalii despre livrare. Aceste observatii nu vor fi comunicate destinatarului.

In sectiunea “Livrati la o alta adresa?”:

Numele persoanei: se va introduce numele persoanei destinatar

Adresa de livrare: adresa de livrare completa, inclusiv numele localitatii daca aceasta nu este Mun Bacau

Numarul de telefon: completati numarul de telefon al persoanei careia i se adreseaza comanda pt a putea fi contactata in cazul in care nu este gasita la adresa specificata.

Semnatura sau Trimiteti cadoul anomin : Daca doriti ca numele dvs sa apara pe felicitare introduceti-l in casuta “Semnatura”, daca doriti sa trimiteti comanda anomin, bifati butonul din dreptul “Trimiteti cadoul anonim”.

Dupa verificarea datelor, apasati butonul “Plaseaza comanda”.

In cazul platii cu cardul veti fi redirectionat catre pagina securizata  PayU, unde va rugam sa completati toate campurile marcate cu obligatoriu, inclusiv datele corecte privind cardul dvs bancar.

O comanda este incheiata cu succes cand va este trimisa pe e-mail confirmarea efectuarii comenzii si factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra .

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.