Livrare flori bacau

Pentru a se asigura de prospetimea si aspectul florilor, livrarea comenzilor de pe site-ul www.lady-blue.ro se realizeaza in regim propriu.

Taxa de livrare in orasul Bacau este de 15 lei (TVA inclus).

Nota: Pentru livrari in afara localitatii se percepe taxa suplimentara in functie de distanta, costul este de 3lei/km, pentru orice alte informatii avem rugamintea sa ne contactati fie telefonic la numerele de telefon
0722 570.345 ; 0724 232.744 fie pe mail, la una din adresele:
office@lady-blue.ro, respectiv comenzi@lady-blue.ro

Livrarea se va efectua la data si ora selectata pe site de cumparator.

In cazul in care o anumita data sau interval orar nu este afisat in lista datelor de livrare, inseamna ca nu se poate livra la data sau intervalul orar respectiv.

La cererea expresa a clientului, putem livra si in afara intervalului afisat, insa va rugam sa ne contactati in prealabil pentru a va confirma acest lucru.

Comenzile pentru care s-a confirmat plata pana in ora 16, de luni pana vineri, se vor livra pe raza orasului Bacau in aceiasi zi.

In weekend , ora limita de procesare a comenzilor pentru aceeasi zi este ora 12.

Pentru livrarea intre orele 9-14 este indicata lansarea comenzii cu minim o zi inainte, cu confirmarea platii pana la ora 16..

Nu putem garanta timpi specifici pentru livrare, dar ne vom stradui sa ne incadram in orele indicate de dumneavoastra, atunci cand va fi posibil.

Aceasta deoarece sunt situatii precum vreme nefavorabila, zile extrem de aglomerate de tipul zile libere, 14 februarie, 1 martie, 8 martie, Paste, Craciun sau alte asemenea date, cand nu putem garanta livrarea in aceeasi zi la o anumita ora solicitata pentru comenzile plasate.

De aceea, pentru sarbatorile foarte aglomerate gen 1 Martie, 8 Martie,etc., ora limita de procesare a comenzilor pentru aceeasi zi este ora 12.

In aceste situatii de mare aglomeratie, in cazul in care nu vom putea livra in aceeasi zi aceste comenzi, se va incerca o noua livrare a doua zi, cu un telefon in prealabil. Aceste comenzi nu pot fi considerate ca fiind nelivrate la timp si nici anulate din aceste considerente.

Lady-Blue.ro nu poate fi facuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare datorate clientului, omisiuni, erori, defecte, intarzieri in transmiterea comenzii, etc.

In cazul solicitarii anularii unei comenzi inainte de data livrarii, cumparatorului i se va returna suma integrala.

Daca anularea survine in urma unor erori ale partilor, acestea se vor solutiona dupa cum urmeaza:

– Daca din cauze ce nu tin de floraria Lady-Blue, comanda nu poate fi livrata ( destinatarul refuza primirea comenzii, datele furnizate de cumparator sunt eronate si incomplete, destinatarul comenzii nu poate fi contactat si nu este la adresa specificata in comanda, etc. ), ea ramane procesata si disponibila la livrare pana la sfarsitul zilei. Daca in acest timp livrarea nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii

– Livrarea efectuata la alta data decat cea mentionata de client in comanda (in cazul in care nu suntem in situatii de mare aglomeratie) : daca se solicita anularea comenzii, se restituie suma integrala – taxa de livrare sau relivrare la data ceruta in comanda pe cheltuiala vanzatorului

Se considera acceptarea produselor semnatura de primire pe borderoul de livrare. Toate comenzile vor fi confirmate prin email sau telefonic.

Livrarea in afara intervalelor orare mentionate in comanda nu constituie obiectul unei reclamatii sau anulari.