fbpx

0722570345

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Aranjamente florale pentru nuntă în Bacău

Ești în căutarea unor aranjamente florale nuntă în Bacău pentru marele eveniment din viața ta? La Lady Blue creăm aranjamente florale pentru nuntă, personalizate, ținând cont de dorința mirilor. De asemenea, vă oferim consultanță și sfaturi pentru alegerea florilor perfecte și a tipului de aranjament ideal.

aranjamente florale pentru nuntă în bacău

Aranjamente florale pentru nuntă în Bacău

Tendințele se schimbă de la an la an, dar florile rămân un detaliu constant, indiferent de vremuri. Ele oferă o notă elegantă, vie, colorată și fermecătoare oricărui eveniment, dar mai ales unei nunți. Mai mult decât atât, florile și aranjamentele florale pentru nuntă sunt o modalitate de a-ți exprima creativitatea/stilul.

Dacă te-ai decis deja asupra buchetului de mireasă, acum e timpul să hotărăști ce aranjamente florale îți dorești pentru petrecerea de nuntă. Toate pregătirile pentru ziua cea mare pot fi copleșitoare și chiar dacă apelezi la ajutorul unei persoane care să te ajute cu planificarea nunții, unele decizii tot vouă, mirilor, vă aparțin. Doar e ziua voastră cea mare, nu?

Iată ce te sfătuim noi, atunci când trebuie să alegi aranajamanete florale pentru nuntă:

  • Stabilește de la bun început bugetul pentru aranjamentele florale.
  • Alege un florist/florărie cu experiență, care să te ajute să alegi florile potrivite pentru eveniment (tip de aranjament, culori, soiul de flori etc.).
  • Un pic de research nu strică. Caută pe platformele sociale, cum ar fi Pinterest, modele de aranjamente florale, ca să îți faci o imagine de ansamblu și să îi poți arăta floristului cam ce ți-ar plăcea.
  • Stabilește o paletă colorostică – poate fi copleșitor să ai de ales dintre atâtea feluri de flori, mai ales că toate au farmecul lor. Dar, ca să îți fie mai ușor, gândește-te la ele în termeni de culoare pentru a-ți restrânge alegerile. Trandafirii, daliile, lalelele vin în mai multe culori, în timp ce bujorii, lisianthus, hortensiile și anemonele au o selecție de culori mai limitată. Ideal ar fi să optezi pentru flori de sezon, care te vor costa mai puțin decât florile din afara sezonului, care ar putea fi dificil de găsit pentru florar și, în general, vor însemna un preț mai mare pentru tine în cele din urmă.
  • Desigur, poți alege ca aranjamentele florale pentru nuntă să fie create după modelul buchetului tău de mireasă.
  • Alege florile în funcție de stilul petrecerii. Pentru o nuntă formală (black tie), se potrivesc aranjamentele tradiționale (piese centrale, ordonate). Pentru o nuntă în stil relaxat, informal, poți fi puțin creativă cu florile tale și să optezi pentru piese centrale combinate, detalii realizate manual sau aranjamente mai libere, în stil grădină.

aranjamente florale pentru nuntă în bacău

Dragă viitoare mireasă, te așteptăm la Lady Blue

Lady Blue este o florărie în Bacău, unde vei găsi cele mai frumoase buchete de mireasă și aranjamente florale pentru nuntă în Bacău. Avem mare grijă de florile noastre și le tratăm cu respectul cuvenit. Suntem fericiți că zi de zi suntem înconjurați de flori colorate și parfumate, așa încât ne dorim ca fiecare aranjamente floral pentru nuntă pe care îl realizăm să transmită din bucuria și farmecul zilei tale speciale.

Sperăm că informațiile îți sunt de folos. Dacă dorești un buchet de mireasă, te rugăm să ne contactezi prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne poți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Tag-uri: aranjamente florale aranjamente florale evenimente Aranjamente florale pentru nuntă în Bacău buchete mireasă flori nunta

Chat