fbpx

0722570345

0757651651

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Buchete de lalele în Bacău, cu livrare

Lalele, lalele, frumoasele noastre lalele… Delicate și finuțe, nimic nu exprimă mai bine venirea primăverii decât un buchet de lalele gingașe. Sunt cu adevărat flori prețioase și pe cât par de sensibile, pe atât sunt, de fapt, de puternice. Când vezi buchete de lalele cu petalele lor cărnoase și fine gata să se deschidă pentru a primi toată admirația ta, îți dai seama că florile au fost lăsate pe lume pentru a ne arăta cât de frumoasă este viața și cum merită ea sorbită… petală cu petală. Da, am devenit puțin melancolici, poate chiar poetici. Dar cum să fim altfel, când trăim printre flori minunate.

Buchete de lalele în Bacău. Comandă online, iar noi livrăm cu tot dragul

Lalele albe, lalele galbene, lalele roz, roșii, violet sau portocalii… Fie că preferi un buchet de lalele uni sau unul multicolor, ai nimeri tunde trebuie. Cea mai amre mândrie a noastră sunt florile pe care le îngrijim cu toată dragostea, pentru ca ele să transmită mai departe iubirea voastră pentru persoanele dragi. Iar acest lucru se vede în fiecare dintre buchete .

Buchete de lalele mixte și aranjamente cu lalele

Acum că v-am vrăjit cu minunatele noastre flori, haideți să aflăm împreună câteva curiozități despre lalele.

  • Deși Olanda este denumită țara lalelelor, aceste flori provin, de fapt, din Munții Himalaya.
  • Laleaua este rudă cu ceapa.
  • Laleaua este privilegiată în multe colțuri ale lumii. De exemplu, pentru Olanda, este considerată floare națională, în timp ce în Turcia este văzută drept simbol al raiului de pe pământ. Turcii sunt cei care au adus aceste flori din Himalaya, iar cuvânt „tulip” provine din cuvântul turcesc „tülbent”, care înseamnă turban.
  • Există aproximativ 3000 de specii de lalele.
  • Lalelele sunt flori comestibile și chiar au reprezentat o sursă importantă de hană pentru olandezi, în timpul celui De-al Doilea Război Mondial.

Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook

Tag-uri: buchete de lalele buchete mixte cu lalele buchete online florarie bacau florarie online lady blue lalele lalele bacau livrare flori

Chat