fbpx

0722570345

0757651651

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Buchete de trandafiri. Comandă online sau vino la florărie

Cui nu-i plac trandafirii? Cred ca e greu să găsești o femeie care să nu se bucure la vederea unor buchete de trandafiri elegante. Imaginați-vă câtă bucurie poate fi în inima lor atunci când primesc o astfel de surpriză. Nouă ne plac trandafirii pentru că sunt versatili, ne inspiră prin faptul că sunt deopotrivă flori care emană putere și delicatețe într-un mod paradoxal, dar fermecător. Credem că reprezintă tare bine feminitatea, prin această caracteristică a lor, nu-i așa?

Buchete de trandafiri – comandă online și noi livrăm oriunde, în Bacău

Lady Blue este o florărie Bacău, unde veți găsi cele mai frumoase buchete de trandafiri din oraș, disponibile atât prin comandă online, cât și direct de la florărie. Avem mare grijă de florile noastre și le tratăm cu respectul cuvenit. Suntem fericiți că zi de zi suntem înconjurați de flori colorate și parfumate, așa încât ne dorim ca prin fiecare buchet pe care îl realizăm și fiecare aranjament, să transmitem din bucuria și farmecul pe care le trăim zilnic.

Clasic, elegant, buchetul de trandafiri este răsfățul suprem. Fie că optați pentru trandafiri doar roșii, pentru trandafiri roz sau pentru un buchet în culori variate, este imposibil să greșiți cu un astfel de buchet.

Buchete de trandafiri mixte

Desigur, dacă vă doriți nu vă doriți doar buchete de trandafiri, ci preferați variantele mixte, iată câteva buchete deosebit de elegante, unde trandafirii sunt puși nemaipomenit în evidență de flori precum freziile, gerbera, veronic ș.a.

În secțiunea Buchete puteți vizualiza și comanda și alte modele de buchete de trandafiri sau flori mixte, ca să le faceți o surpriză celor mai dragi femei din viața dumneavoastră, chiar și atunci când vă aflați la distanță.

Curiozități despre trandafiri:

  • cel mai înalt trandafir a avut aprox. 7m, iar cel mai mare a avut un diametru de 85 cm;
  • Italia găzduiește cea mai mare rezervație de trandafiri, unde se găsesc peste 7000 de specii;
  • Juliet Rose este o specie rară de trandafiri care are nevoie de 15 ani pentru a crește și a înflori. Un astfel de specimen se poate vinde și cu 10 milioane de lire, fiind în topul celor mai scumpe flori din lume.

Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook

Tag-uri: buchete buchete deosebite buchete trandafiri buchete trandafiri bacau florarie online lady blue livrare flori livrare flori online trandafiri

Chat