fbpx

0722570345

0757651651

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

10 cele mai frumoase buchete și urări aniversare

Zilele de naștere sunt momente frumoase și pentru sărbătorit, dar și pentru familie și prieteni. Cu siguranță și tu te-ai aflat în situația în care ai vrut să faci cuiva o surpriză sau să îi trimiți un buchet de flori alături de câteva urări aniversare deosebite, dar parcă nu găseai cuvintele cele mai potrivite.

Pentru că scopul nostru e ca atunci când faci o surpriză frumoasă totul să fie perfect, îți prezentăm un top al celor mai frumoase urări aniversare, dar și unul al buchetelor de flori pe care le poți oferi sau comanda online de ziua cuiva. Și, în caz că nu știai, orice buchet sau aranjament pe care îl comanzi de la noi poate fi însoțit și de o felicitare cu un mesaj personalizat.

 

10 cele mai frumoase urări aniversare

Selecția de urări aniversare pe care am făcut-o curprinde atât mesaje aniversare amuzante, cât și inspiraționale. Iată-le:

 1. Cele mai calde urări pentru tine, în ziua ta foarte specială. Sper că vei continua să schimbi viețile altora cu pozitivitatea, dragostea și spiritul tău frumos.
 2. A fi tânăr este un privilegiu. A fi atractiv este un dar genetic. Dar să fii cool? Ăsta e doar meritul tău. La mulți ani!
 3. Frații și zilele de naștere sunt două lucruri de care nu vei scăpa sau schimba niciodată. Amândurora ne place să îți reamintim, cel puțin o dată pe an, câți ani ai.
 4. Pe măsură ce îmbătrânim, se întâmplă trei lucruri. Primul lucru este că începi să-ți pierzi memoria, iar pe pe celelalte două le-am uitat.
 5. Indiferent de modul în care ne surprinde viața, întotdeauna voi fi lângă tine. La mulți ani!
 6. Să am ocazia să-i urez la mulți ani și să sărbătoresc viața unui mare prieten, așa ca tine, este un adevărat cadou. La mulți ani!
 7. O urare pentru tine, de ziua ta: orice ai cere să primești; orice ai căuta să găsești; orice îți dorești să se împlinească. La mulți ani!
 8. Uită trecutul. Așteaptă cu nerăbdare viitorul, căci cele mai bune lucruri urmează să vină. La mulți ani!
 9. La mulți ani omului care m-a inspirat să visez mare și să muncesc din greu pentru a-mi îndeplini acel vis. Te iubesc, tata/soțul meu/fratele meu!
 10. De-a lungul vieții mele/de când te cunosc, tu ai fost întotdeauna forța care mă ține sus în cele mai furtunoase vremuri. Te iubesc, mama/soția mea/prietena mea. La mulți ani!

urări aniversare

Buchete flori pentru zi de naștere

Avem numeroase buchete de flori potrivite pentru o zi de naștere în florăria noastră. De la cele simple, formate dintr-un singur fel de floare, cum sunt buchetele de trandafiri, până la cele care cuprind o varietate de soriuri florale. Și din punct de vedere coloristic poți alege dintre buchetele monocrome, roșii, albe, sau buchete de flori multicolore, pastel și așa mai departe.

Pentru a alege un buchet de flori pentru o zi de naștere, este bine să ții cont de câteva aspecte, cum ar fi:

 • care sunt florile preferate ale persoanei căreia vrei să i le oferi;
 • dacă acele flori sunt disponibile în sezonul respectiv;
 • ce culori preferă;
 • gradul de relație pe care îl ai cu persoana sărbătorită;
 • bugetul pe care vrei să îl aloci.

Floriștii noștri te pot ajuta să faci alegerea cea mai bună pentru tine. Dacă nu ești în Bacău, poți oricând să optezi pentru un buchet de flori aniversar care să fie livrat la domiciliu/birou. Ne poți contacta la tel. 0722570345 sau 0757651651.Ne poți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Alături de buchetul de flori poți pune și un cadou dulce sau o jucărioară de pluș, ori o băutură fină.

Descoperă toate buchetele disponibile și pentru comenzi online pe site-ul nostru, AICI.

 

Tag-uri: mesaje de ziua de nastere urări aniversare

Chat