fbpx

0722570345

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Ce cadouri corporate sunt cele mai potrivite?

Atunci când vine vorba să faci un cadou la locul de muncă, lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Dacă între colegi sunt permise și cadourile amuzante sau ceva mai personale, în ceea ce privește cadoul pentru unul dintre cei aflați în conducere, alegerile trebuie cumpănite mai bine. Hai să aflăm împreună ce cadouri corporate sunt cele mai potrivite pentru a fi oferite la locul de muncă.

Cadouri corporate: care e cea mai potrivită alegere?

Florile. Da, știm, nicio surpriză că e prima noastră propunere. Însă trebuie să recunoști că sunt cea mai potrivită și safe alegere. Te sfătuim să alegi un aranjament floral bogat, în culori nu foarte țipătoare și nici prea parfumate. De asemenea, optează pentru un aranjament alungit, care simbolizează ascensiunea și succesul.

Fii atent și la suportul în care stau florile. Alege cutii simple, pătrate sau dreptunghiulare și evită cutiile sub formă de inimi sau coșulețe, care sunt potrivite spre a fi oferite unor persoane cu care ai relații mai apropiate.

Și dacă managerul e un domn?

Nicio problemă. În astfel de situații, se pot oferi aranjamente florale, însă te-am sfătui să îți îndrepți atenția spre o plantă decorativă, care să acompanieze eventual o sticlă dintr-o băutură fină sau o agendă personalizată, ori un set pentru scris de foarte bună calitate etc.

Sunt florile suficiente spre a fi oferite drept cadou?

Da. De fapt, bunele maniere ne spun că nu se oferă niciodată un cadou, unei femei, fără să fie însoțit de măcar o floare. Așadar, dacă e vorba despre o persoană de sex feminim, e obligatoriu să fie și florile parte din surpriză. Dar florile pot fi oferite și ca unic cadou, atunci când nu suntem siguri dacă alte obiecte ar fi potrivite sau pur și simplu nu ai idee.

 

Alte idei de cadouri corporate pot fi: un tort sau o cutie cu praline de ciocolată, o sticlă de băutură fină (un vin de foarte bună calitate sau o șampanie), agende & instrumente de scris, ramă foto (eventual cu o poză în care să fiți toți cei din echipă), un ceas de mână sau de birou.

Din florărie noastră puteți comanda și online un aranjament deosebit, alături de o surpriză dulce. Noi vă garantăm livrarea florilor la adresa indicată, în ziua indicată. Dacă doriți să oferiți chiar voi, colegii, florile, ne puteți vizita la florărie, în Piața Centrală (subsol).

Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, te rugăm să ne contactezi prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne poți lăsa și un mesaj pe pagina noastră de facebook

Tag-uri: cadouri corporate florarie bacau flori online

Chat