fbpx

0722570345

0757651651

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Lady Blue, florărie Bacău cu livrare la domiciliu

Lady Blue este o florărie Bacău cu tradiție de peste 20 de ani, care vă pune la dispoziție cele mai minunate buchete și aranjamente florale, disponibile inclusiv prin comandă online, cu livrare la domiciliu.

Florărie Bacău, experiența care face diferența

Lucrăm în florăria noastră din anul 1999 și de atunci am adus milioane de zâmbete pe chipurile celor care ne-au trecut pragul sau care au fost surprinși cu florile noastre. Ca în orice domeniu de activitate, pasiunea, munca și dorința de a învăța continuu, de a fi conectat la cerințele și dorințele oamenilor au făcut ca Lady Blue să devină un brand consacrat și, de ce nu, un etalon în acest domeniu, în Bacău.

Să fii florist nu înseamnă doar să pui apă la flori, ci înseamnă o sumă de cunoștințe dintre cele mai diverse: de la cele ce țin strict de îngrijirea florilor, până la abilități de comunicare și înțelegere a nevoilor clientului/empatie, dar și imaginație bogată, creativitate.

Fiecare buchet/aranjament trebuie să transmită o emoție, iar lucrul acesta nu este posibil decât dacă florile sunt vii. Cu alte cuvinte, ținem la calitatea produselor noastre mai mult decât la orice și, din respect atât pentru clienți, cât și pentru munca noastră, întotdeauna avem grijă să punem în valoare cele mai proaspete flori, care să facă cinste naturii fără de care viața nu ar fi posibilă.

Florărie Bacău: livrări buchete, aranjamente și coroane funerare

Florile ne sunt alături în toate etapele vieții… Și în momentele de maximă fericire, cât și în cele de suferință pentru pierderea cuiva drag, florile sunt modalitatea cea mai firească de a ne exprima sentimentele.

Cu un gest simplu, acum poți trimite flori în Bacău și localitățile din apropiere, de oriunde ai fi. Chiar dacă prezența ta este de neprețuit, gestul tău minunat  va mai domoli dorul despărțirii. Pentru a se asigura de prospețimea și aspectul florilor, livrarea comenzilor de pe site-ul www.lady-blue.ro se realizează în regim propriu. Toate detaliile legate de livrare flori Bacău le puteți citi aici.

Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Tag-uri: aranjamente florale buchete online florarie bacau flori cu livrare la domiciliu livrare flori livrare flori online

Chat