fbpx

0722570345

0757651651

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Flori de 8 Martie cu livrare în Bacău

Martie este luna dedicată femeilor speciale din viața noastră. Și cum putem altfel celebra cea mai importantă zi din această lună, dacă nu dăruind flori de 8 Martie? În florăria noastră, fie cea fizică, fie cea virtuală, veți descoperi aranjamente și buchete deosebit de elegante și delicate, ideale pentru a le dărui mamei, soției/iubitei, bunicilor și surorilor, celor mai bune prietene… Ați înțeles voi ideea :).

Flori de 8 Martie. Descoperă oferta Lady Blue

Oferta florală este extrem de diversificată și uneori ne găsim în dificultate atunci când trebuie să alegem florile potrivite, pe care vrem să le oferim în situații diverse sau pur și simplu pentru că ne dorim să surprindem pe cineva. Dacă știm sigur ce flori și ce culori ne dorim, dificultatea vine din a alege forma: un aranjament floral sau un buchet, care e mai potrivit?

Buchetul de flori este cel mai clasic, dacă ne permiteți, mod de a oferi flori, și nu poți da greș cu el în nicio situație, indiferent că de formală ar fi. Dar, pe de altă parte, aranjamentul floral tinde să aibă un impact mai mare asupra celui care îl primește, prin modul de prezentare care poate fi foarte versatil: de la cutii sub forme diverse, până la alte suporturi, precum coșulețe, biciclete, pantofi etc. Practic, cu ajutorul tipului de suport ales, aranjamentele florale se pretează foarte bine pentru a face un cadou personalizat.

Noi vă vom propune atât modele de buchete, cât și de aranjamente și vă garantăm că indiferent de alegere, vor fi extrem de apreciate.

Flori de 8 Martie cu livrare oriunde în Bacău

Cu un gest simplu, acum poți trimite flori în Bacău și localitățile din apropiere, de oriunde ai fi. Chiar dacă prezența ta este de neprețuit, gestul tău minunat  va mai domoli dorul despărțirii. Pentru a se asigura de prospețimea și aspectul florilor, livrarea comenzilor de pe site-ul www.lady-blue.ro se realizează în regim propriu. Toate detaliile legate de livrare flori Bacău le puteți citi aici.

În mod cert, atunci dacă locuiești în altă localitate, îți este imposibil să duci flori personal. Însă, chiar și atunci când ești din Bacău poți alege serviciul de livrare. Când optezi pentru livrarea florilor prin curier, ai mai multe șanse să creezi o surpriză la care persoana dragă nu s-ar fi așteptat. În fond, cine nu s-ar simți bine să primească un buchet elegant de flori la locul de muncă sau acasă? De asemenea, există o serie de avantaje ale livrării florilor, pe care nu le putem nega:

  • timpul: în mod firesc, poți face comanda de acasă sau de la birou, din străinătate, fără a mai pierde timp cu mersul până la florrărie, alegerea buchetului etc.;
  • florile vor fi livrate proaspete. Atunci când le cumperi din florărie, dar nu te întâlnești imediat cu persoana căreia vrei să le oferi, riști ca florile să se deterioreze, dacă sunt ținute în condiții improprii;
  • ai multe tipuri de aranjamente gata făcute din care poți alege;
  • îți poți alege ora și data când vrei să fie livrat produsul:
  • dacă vrei tu să oferi florile, le poți comanda online și ne poți comunica ora la care vrei să vii să le ridici din magazin sau ți le putem aduce noi la birou/acasă etc.

Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Tag-uri: florarie online lady blue flori cu livrare la domiciliu flori de 8 martie flori de primavara flori de ziua femeii flori de ziua mamei lady blue bacau martisor ziua femeii ziua mamei

Chat