fbpx

0722570345

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Flori pentru mama. Pentru că ea merită ca fiecare zi să-i fie dedicată

În florăria noastră, fie cea fizică, fie cea virtuală, veți descoperi aranjamente și buchete deosebit de elegante și delicate. Dacă ești în căutarea unor flori pentru mama ta, atunci cu siguranță ești în locul potrivit. Florile sunt cea mai potrivită surpriză pentru ziua ei de naștere, pentru 1 Martie sau pentru 8 Martie, ori pur și simplu pentru că simți nevoia să-i arăți cât de mult o iubești.

Flori pentru mama – aranjamente speciale

Dacă dorești să îți surprinzi mama cu niște flori cu adevărat impresionante, aruncă un ochi la aceste aranjamente florale. Poți veni și direct la noi în florărie pentru a-l ridica sau pentru a concepe un aranjament așa cum ți-l dorești. Sau, dacă nu ești în oraș,  poți profita de serviciul nostru de livrări online. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi produsul dorit, să ne spui adresa la care trebuie livrat și noi vom avea grijă de restul.

Iată câteva exemple de flori pentru mama – aranjamente

Buchete speciale, pentru cea mai dragă mamă

Uneori, pentru mama, cele mai bune alegeri sunt cele clasice. Buchetele marca Lady Blue sunt gândite pentru a aduce un strop de culoare, parfum și fericire în viața oricărei femei. De la buchete în culori uni, până la cele care îmbină culori diverse, nuanțe pastelate sau contrastante, cu siguranță vei găsi combinația potrivită pentru mama ta. Doar tu o cunoști cel mai bine, nu-i așa?

Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Tag-uri: buchete de flori pentru mama flori de ziua mamei flori pentru mama ziua mamei

Chat