fbpx

0722570345

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Ziua îndrăgostiților. Aici găsești cele mai spectaculoase flori!

Indiferent că sărbătoriți Valentine’s Day, Dragobetele sau pe amândouă, cert este că ziua îndrăgostiților nu poate să treacă fără a face o surpriză celei iubite. Indiferent de cadoul pe care îl faci, florile nu au voie să lipsească în această zi deosebit de frumoasă și specială. Ce poate transmite mai bine „te iubesc”, dacă nu o floare gingașă?

Trandafiri pentru ziua îndrăgostiților

Dacă ți-ai ales din timp cadoul pe care vrei să-l dăruiești iubitei de ziua îndrăgostiților, nu uita că trebuie să-i oferi și flori. Nu e doar o regulă a bunelor maniere, ci și o dovadă în plus că ai pus mult suflet pentru a-i arăta ce înseamnă ea pentru tine.

Dacă vrei să o surprinzi și mai mult, alege să-i trimitți buchetul, ori un aranjament floral, acasă sau la birou. Îi vei lumina ziua și va fi, cu siguranță, invidiată de prietenele și colegele de birou. Iar tu îți vei câștiga faima de adevărat gentleman.

Desigur, în topul florilor perfecte pentru ziua îndrăgostiților tronează, ca adevărați stăpânitori ai regnului floral :), trandafirii roșii. Un aranjament sau un buchet cu trandafirii roșii nu va fi niciodată desuet.

Cele mai potrivite flori pentru ziua îndrăgostiților

Desigur, dacă știi că partenera ta nu preferă în mod deosebit trandafirii, te vei orienta spre un aranjament floral/buchet care să conține florile și culori ei preferate. Dacă nu prea ai idee ce flori i-ar plăcea în mod deosebit, iată în cele ce urmează câteva informații despre cele mai potrivite flori pentru ziua îndrăgostiților.

Așadar, pe lângă trandafiri, poți opta și pentru: orhidei, lalele, cale, frezii. Poți alege fie buchete uni, fie combinații de flori și culori diferite. Dacă tot am ajuns la culori, te poți orienta și spre flori în nuanțe pastel (roz, alb, lila etc.), combinații de alb-roșu, all white, multicolor sau galben etc.

Ce altceva mai poți face de ziua îndrăgostiților?

  • rezervă o masă la restaurantul ei preferat;
  • compune un album foto cu cele mai frumoase momente ale voastre;
  • pregătește o seară romatică chiar la voi acasă (comandă/pregătește chiar tu mâncarea preferată, uitați-vă la un film romantic, depănați amintirile frumoase din relația voastră).

Livrări flori de ziua îndrăgostiților

Dacă, din nefericire, ziua îndrăgostiților nu vă prinde unul lângă celalalt, poți oricând să o suprinzi pe iubita/soția ta cu un buchte impresionant de flori sau un aranjament spectaculos, cu ajutorul serviciului nostru de livrări flori. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi produsul dorit de pe site-ul nostru www.lady-blue.ro. 

Indică-ne adresa la care vrei să trimitem florile și gata! Noi ne vom ocupa ca supriza ta să fie una de neuitat!

Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Tag-uri: aranjamente florale buchete cadouri dragobete suprize valentines day ziua indragostitilor

Chat