fbpx

0722570345

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Livrări flori Bacău, Lady Blue

Uneori, viața ne desparte fizic, dar iubirea ne ține aproape sufletele. De aceea, Florăria Lady Blue vă oferă serviciul de livrări flori Bacău, pentru ca voi să puteți întotdeauna trimite o surpriză deosebită persoanelor dragi de acasă, fie cu ocazia unei aniversări, fie pur și simplu pentru a le arăta că sunt mereu prezenți în gândurile voastre.

Livrări flori Bacău – vă asigurăm de prospețimea florilor și de bucuria imensă a celor dragi

Cu un gest simplu, acum poți trimite flori în Bacău și localitățile din apropiere, de oriunde ai fi. Chiar dacă prezența ta este de neprețuit, gestul tău minunat  va mai domoli dorul despărțirii. Pentru a se asigura de prospețimea și aspectul florilor, livrarea comenzilor de pe site-ul www.lady-blue.ro se realizează în regim propriu. Toate detaliile legate de livrare flori Bacău le puteți citi aici.

În mod cert, atunci dacă locuiești în altă localitate, îți este imposibil să duci flori personal. Însă, chiar și atunci când ești din Bacău poți alege serviciul de livrare. Când optezi pentru livrarea florilor prin curier, ai mai multe șanse să creezi o surpriză la care persoana dragă nu s-ar fi așteptat. În fond, cine nu s-ar simți bine să primească un buchet elegant de flori la locul de muncă sau acasă? De asemenea, există o serie de avantaje ale livrării florilor, pe care nu le putem nega:

  • timpul: în mod firesc, poți face comanda de acasă sau de la birou, din străinătate, fără a mai pierde timp cu mersul până la florrărie, alegerea buchetului etc.;
  • florile vor fi livrate proaspete. Atunci când le cumperi din florărie, dar nu te întâlnești imediat cu persoana căreia vrei să le oferi, riști ca florile să se deterioreze, dacă sunt ținute în condiții improprii;
  • ai multe tipuri de aranjamente gata făcute din care poți alege;
  • îți poți alege ora și data când vrei să fie livrat produsul:
  • dacă vrei tu să oferi florile, le poți comanda online și ne poți comunica ora la care vrei să vii să le ridici din magazin sau ți le putem aduce noi la birou/acasă etc.

Livrări flori Bacău. Iată ce aranjamente și buchete deosebite le puteți trimite celor dragi:

Livrări flori Bacău. Puteți adăuga florilor și o surpriză:

Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Tag-uri: florarie bacau florarie online flori online livrari flori bacau

Chat