fbpx

0722570345

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Aranjament floral în cutie. Comandă online de la Lady Blue

Când vrei să surprinzi o femeie, știi ce ai de făcut: îi trimiți cele mai frumoase flori! Indiferent în ce colț al lumii te-ai afla, florăria online Lady Blue îți stă la dispoziție cu o gamă variată de buchete și aranjamente, elegante și minunate, cu care să faci o surpriză deosebită celor iubite. Fie că alegi un buchet de flori, fie un aranjament floral în cutie, cu siguranță vei pune un zâmbet larg pe buzele ei.

Aranjament floral în cutie marca Lady Blue, livrare în Bacău

Calitate la superlativ! Clienții noștri revin la noi pentru că le oferim întotdeauna cele mai proaspete, colorate și parfumate flori. Punem suflet în fiecare aranjament pe care îl facem, iar asta se vede :).

Dacă te simți copleșit de atâtea posibilități, iată câteva sfaturi pentru a alege un aranjament floral în cutie potrivit:

Dacă dorești să oferi sau să trimiți un aranjament floral în cutie unei persoane pe care încă nu o cunoști foarte bine (poate e prima întâlnire?), te sfătuim să optezi pentru un aranjament nu foarte opulent, de preferat alcătuit din flori de sezon, în culori delicate. Desigur, dacă îi cunoști foarte bine gusturile, e lesne de înțeles că vei opta pentru un aranjament alcătuit din floarea/florile preferate, în culoarea/culorile iubite.

Un aranjament simplu, în nuanțe pastelate, albe sau culori mai puțin tari și aranjate într-o cutie simplă, dar elegantă, pot fi oferite și într-un cadru mai oficial (corporate) sau unui cadru didactic etc.

Avantajele unui aranjament floral în cutie

Buchetul de flori rămâne de o eleganță clasică, care niciodată nu se va demoda, asta e clar. Dar, aranjamentele florale în cutie sau în coșulețe de modele diferite, ori în alte suporturi oferă numeroase avantaje. Unul dintre acestea e că florile rezistă mai mult timp, datorită buretelui în care sunt puse florile, astfel încât cozile acestor rezistă mai mult decât în cazul florile ținute direct în apă. Totuși, pentru a asigura o durată de viață cât mai mare aranjamentului floral, trebuie să țineți cont de următoarele sfaturi:

  • nu țineți florile în locuri cu căldură excesivă și în bătaia directă a soarelui;
  • în cazul aranjamentelor cu burete, aveți grijă ca acesta să fie mereu ud;
  • evitați să schimbați prea des locul aranjamentelor și să bruscați florile.

Aranjamentele florale sunt cadouri ideale, mai ales atunci când nu știți ce dar s-ar potrivi unei persoane pe care nu prea o cunoașteți sau în cazul persoanelor „care le au pe toate”. Ei, bine, niciodată cineva nu poate avea sau nu se poate plictisi de prea multe flori, ele fiind ideale spre a fi oferite atât unor persoane cu o situație financiară modestă, cât și unor persoane cu o situație financiară peste medie.

Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook

Tag-uri: aranjament floral cutie aranjamente florale florarie online flori online lady blue

Chat