fbpx

0722570345

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Cadouri pentru ea: oferă-i o cutie cu trandafiri

Este ziua ei de naștere? Sau pur și simplu vrei să-i oferi o cutie cu trandafiri doar pentru a-i face ziua mai frumoasă? Oricare ar fi motivele tale, cele mai frumoase aranjamente și buchete cu trandafiri le vei găsi la noi. De peste 20 de ani, florăria noastră a adus multe zâmbete pe chipul doamnelor și domnișoarelor din Bacău, fie cu ocazia aniversării, fie la evenimentele speciale din viața lor (am pregătit numeroase aranjamente pentru cununie, nuntă sau aranjamente frumoase pentru botez).

Cutie cu trandafiri – un cadou deosebit pentru orice ocazie

Atunci când nu ai idee ce cadou i-ai putea oferi iubitei sau unei prietene bune, o cutie cu trandafiri poate fi alegerea perfectă. Lângă trandafiri, poți opta și pentru adăugarea unei surprize dulci sau a unei băuturi fine, ori chiar a unei jucării. Toate opțiunile le poți vedea în secțiunea Cadouri de pe site.

Cutie cu trandafiri, un cadou corporate potrivit

Trandafirii în cutie pot fi și un cadou corporate potrivit. O cutie elegantă, pătrată sau dreptunghiulară (evită cutiile sub formă de inimi sau coșulețe, care sunt potrivite spre a fi oferite unor persoane cu care ai relații mai apropiate) cu trandafiri într-o culoare porivită cu evenimentul/culorile brandului poate fi o idee excelentă pentru a-ți surprinde invitații.  Te invităm să citești mai multe despre alegerea cadourilor corporate potrivite.

Sunt florile suficiente spre a fi oferite drept cadou?

Da. De fapt, bunele maniere ne spun că nu se oferă niciodată un cadou, unei femei, fără să fie însoțit de măcar o floare. Așadar, dacă e vorba despre o persoană de sex feminim, e obligatoriu să fie și florile parte din surpriză. Dar florile pot fi oferite și ca unic cadou, atunci când nu suntem siguri dacă alte obiecte ar fi potrivite sau pur și simplu nu ai idee.

Dacă vrei un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, te rugăm să ne contactezi prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne poți lăsa și un mesaj pe pagina noastră de facebook. Noi îți garantăm livrarea florilor la adresa indicată, în ziua indicată. Dacă vrei să oferi chiar tu florile, ne poți vizita la florărie, în Piața Centrală (subsol).

Tag-uri: aranjament floral bacau aranjament floral cutie aranjamente cu trandafiri cutie cu trandafiri flori cu livrare la domiciliu trandafiri in cutie

Chat