fbpx

0722570345

0757651651

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Ce este și cum se obține un trandafir criogenat?

Un trandafir criogenat rezistă ani de zile, are un aspect natural și proaspăt și este un cadou special, pe care îl poți oferi la aniversări, onomastici sau în diferite ocazii festive. În ultima perioadă, trandafirii criogenați au devenit printre cele mai căutate opțiuni în materie de flori, datorită frumuseții și unicității lor.

trandafir criogenat

Cum se obține un trandafir criogenat?

Criogenarea presupune înghețarea trandafirului la temperaturi cuprinse între -30 și -55 de grade Celsius, timp de 24 de ore. Apoi, se scoate apa din petalele florii, pentru ca în final trandafirul să fie așezat în vid, unde temperatura îi crește treptat. Această etapă durează aproximativ 4 saptamani.

Un aspect important de menționat aici este că petalele de trandafir se tratează individual, iar la final sunt lipite manual înapoi, pentru a forma trandafirul. Este nevoie de multă muncă, îndemânare și răbdare pentru a obține un trandafir criogenat spectaculos. Dar efortul merită pe deplin. Trandafirii criogenați pot fi folosiți  în aranjamente florale de durată, care arată 100% natural.  Sau se poate aranja un singur trandafir criogenat într-o cupolă elegantă.  Florile criogenate aduc ceva special oricărei încăperi, putând fi folosite ca decorațiuni interioare deosebite.

Cât rezistă un trandafir criogenat?

Un astfel de trandafir poate rezista și până la 25 de ani, dacă ai grijă la câteva aspecte, cum ar fi: să nu bată lumina soarele direct peste el, să nu fie ținut într-un mediu cu umiditatea excesivă și să fie protejat de praf și lovituri. De aceea, trandafirii în cupolă sunt ideali, pentru că sunt protejați cel mai bine și vor rezista cel mai mult. Trandafirii criogenați care nu stau în cupolă pot avea o durată de viață mult mai mică, de 2-5 ani, în funcție de mediul în care stau.

Vrei să trimiți cuiva un trandafir criogenat în cupolă?

Lady Blue, florărie Bacău, îți oferă și posibilitatea de a comanda florile dorite prin intermediul magazinului online, asigurând, desigur, și livrarea acestora la adresa dorită. Programul de livrari este: L-S: 8-17 | D: 8-14.

Dacă vrei o cupolă cu trandafiri criogenați, un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, te rugăm să ne contactezi prin:

Tag-uri: florarie online lady blue trandafir criogenat

Chat