fbpx

0722570345

0757651651

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Noua colecție cu flori de toamnă – Lady Blue

Abundența de culori și florile de toamnă minunate ne inspiră se creăm buchete și aranjamente florale superbe, cu care îi încântăm pe clienții noștri de fiecare dată. Și în acest sezon, am creat o colecție cu flori de toamnă ideale pentru a fi oferite în orice moment, dar mai ales pentru a le dărui cu ocazia zilelor onomastice din aceste luni: Sfântul Dumitru, Sfinții Mihail și Gavril, Sfântul Andrei.

 

 

Flori de toamnă – descoperă colecția de sezon de la Lady Blue

Toamna este un anotimp bogat, atât din perspectiva roadelor pe care ni le oferă, dar și a evenimentelor și sărbătorilor. Reginele absolute ale acestui sezon sunt, fără doar și poate, crinzantemele,  pe care noi le-am aranjant în diverse combinații de culori pentru a realiza buchete de o eleganță desăvârșită. În colecția noastră de flori de toamnă, veți descoperi atât buchete realizate doar cu crizanteme, cât și buchete sau aranjamente care reunesc mai multe tipuri de flori specifice sezonului (gerbera, dalii etc.).

Sub sloganul Flori cu dragoste pentru orice moment și orice buget, colecția noastră reunește flori cu prețuri care pornesc de 90 lei și care sunt disponibile atât în florăria noastră fizică, dar și în magazinul online – VEZI AICI COLECȚIA CU FLORI DE TOAMNĂ.

Câteva curiozități despre crizanteme

Împărații japonezi, uimiți și încântați de frumusețea crizantemelor, îți comandau tronuri decorate cu aceste flori minunate. În zilele noastre, în Japonia se celebrează „Festivalul fericirii”, dedicat acestei flori care a devenit simbol al Țării Soarelui Răsare. Alături de japonezi, și chinezii au o afinitate pentru acest simbol al toamnei, având un oraș care îi poartă numele.

De asemenea, asiaticii consumă ceai de crizanteme, despre care se crede că are proprietăți vindecătoare și protejează inima.

De cealaltă parte a continentului, de exemplu în Malta, crizantemele sunt asociate cu moartea și nu sunt ținute în casă cu rol decorativ, ci duse doar la înmormântări.

În funcție de culoare, crizantemele pot simboliza:

  • dacă sunt roșii, dragostea;
  • dacă sunt albe, loialitatea și sinceritatea;
  • dacă sunt galbene, o dragoste neîmpărtășită.

Daliile sunt aduse în Europa tocmai din Mexic, unde erau considerate drept florile zeilor. Aztecii o considerau floarea înțelepciunii și a puterii. De altfel, cei care conduceau armatele obișnuiau să își prindă o floare de dalie în piept. În Europa, floarea a fost folosită și la prepararea unui îndulcitor pe care îl foloseau în diverse rețete.

Simbol al eleganței, în funcție de culoare ei, dalia are mai multe semnificații:

  • dacă e roșie, reprezintă dorul puternic/arzător;
  • dacă e galbenă, semnifică iubirea;
  • dacă e albă, respectul și recunoștința.

Comandă online, simplu și rapid

Lady Blue, florărie Bacău, îți oferă și posibilitatea de a comanda florile dorite prin intermediul magazinului online, asigurând, desigur, și livrarea acestora la adresa dorită. Programul de livrari este: L-S: 8-17 | D: 8-14.

Dacă vrei un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, te rugăm să ne contactezi prin:

Tag-uri: bacau florarie online florarie online lady blue flori de toamna flori online

Chat