fbpx

0722570345

0757651651

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Cutii cu flori deosebite, cu livrare în Bacău

În ocaziile speciale (aniversări, onomastici etc.), majoritatea se așteaptă la o mică atenție din partea celor dragi. Dar, dacă alegi să faci un gest frumos, neașteptat, atunci cu siguranță ai făcut o surpriză de neuitat. Dacă vrei să oferi o amintire specială mamei sau iubitei, aruncă o privire peste colecția noastră de cutii cu flori deosebite.

Poți alege să trimiți florile direct acasă și vei crea, cu siguranță, un moment de maximă emoție.  Sau poți să cumperi florile direct din florăria noastră.

cutii cu flori

Cutii cu flori elegante – peste 40 de modele din care poți alege

Cu bujori și orhidee, cu trandafiri și eustoma, aranjamente multicolore, în nuanțe pastel sau doar albe… Oferta noastră de cutii cu flori este bogată, variată și pe placul doamnelor și domnișoarelor. Cutiile sunt foarte elegante, având aplicat pe ele un strat fin de catifea, în diverse nuanțe.

Dacă, din întâmplare, nu găsești o cutie cu flori pe placul tău, poți oricând să ne contactezi și să personalizăm un aranjament după dorințele tale, la tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne poți lăsa și un mesaj pe pagina noastră de facebook. Lângă flori, poți opta și pentru adăugarea unei surprize (un tort, o sticlă de șampanie sau o jucărie de pluș etc.). Toate opțiunile le poți vedea în secțiunea Cadouri de pe site.

Avantajele aranjamentelor florale în cutie

Aranjamentele, spre deosebire de buchete, sunt mai rezistente în timp, datorită buretelui care alimentează florile permanent cu apa necesară și care păstrează cozile florile proaspete mai mult timp (pentru că nu stau direct în apă, cozile florilor nu sunt predispune la a putrezi și nici nu trebuie tăiată în fiecare zi).

Totuși, pentru a asigura o durată de viață cât mai mare aranjamentului floral, trebuie să țineți cont de următoarele sfaturi:

– nu țineți florile în locuri cu căldură excesivă și în bătaia directă a soarelui;
– în cazul aranjamentelor cu burete, aveți grijă ca acesta să fie mereu ud;
– evitați să schimbați prea des locul aranjamentelor și să bruscați florile.

Despre noi

Lady Blue este o florărie în Bacău, unde veți găsi cele mai frumoase buchete sau aranjamente cu flori de vară din oraș, disponibile atât prin comandă online, cât și direct de la florărie.

Experiența și dorința de a crea evenimente unice reprezintă avantaje valoroase, care ne definesc și ne individualizează. Vă invităm să ne treceți pragul, virtual sau la sediul nostru (Piața Centrală, subsol), pentru a descoperi o mare varietate de flori și pentru a alege aranjamentele și cadourile ce vor înfrumuseța orice zi din viața voastră.

Program livrări: L-S: 8-17 | D: 8-14

Tag-uri: cutii cu flori florarie bacau florarie online

Chat