fbpx

0722570345

0757651651

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Flori de Sfântul Andrei

Dacă ești în căutarea unor flori de Sfântul Andrei, trebuie să știi că Lady Blue, florărie Bacău, îți oferă și posibilitatea de a comanda florile dorite prin intermediul magazinului online, asigurând, desigur, și livrarea acestora la adresa dorită.

Programul de livrari este: L-S: 8-17 | D: 8-14. Având în vedere că va fi o perioadă mai aglomerată, te sfătuim să faci comenzile din timp. Pe lângă flori, poți alege și o surpriză dulce (tort, bomboane de ciocolată), o jucărie de pluș sau o sticlă de șampanie – vezi toate opțiunile în categoria Cadouri.

Flori de Sfântul Andrei – buchete și aranjamente florale deosebite

Ziua de 30 noiembrie este una de mare însemnătate în țara noastră – este data la care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, protectorul românilor și cel care a adus creștinismul pe meleagurile noastre. Sfântul Andrei este fratele Sfântului Petru și, înainte de a deveni ucenicul lui Iisus, a fost uncenicul Sfântului Ioan Botezătorul.

Insa, chemarea sa la apostolie se face mai tarziu si este relatata de Sfantul Evanghelist Matei : “Pe cand Iisus umbla pe langa Marea Galileii, a vazut doi frati, pe Simon ce se numeste Petru si pe Andrei, fratele lui, care aruncau mreaja in mare, caci erau pescari. Si le-a zis: “Veniti dupa Mine si va voi face pescari de oameni. Iar ei, indata lasand mrejele, au mers dupa El” (Matei 4, 18-20). Sursa: crestinortodox.ro

Se estimează că în țara noastră sunt peste 800 000 de persoane care poartă numele Sfântului Andrei. Noi le urăm tuturor „La mulți ani!” și le dorim o viață lungă și prosperă.

Dacă și tu ai o Andreea specială în viața ta, dar ești departe de ea, îi poți trimite florile preferate prin intermediul serviciului nostru de comenzi online și livrare, oriunde în municipiul Bacău, dar și în zonele limitrofe. Iată aici mai multe detalii.

Tradiții de Sfântul Andrei

Sărbătoarea de pe 30 noiembrie este un fel de Halloween în varianta românească. Se spune că în noaptea de Sfântul Andrei porțile iadului se deschid și spiritele rele bântuie oamenii. Pentru a se proteja, românii pun la uși și ferestre usturoi.  Alte tradiții spun că în această noapte tinerele necăsătorite își pot visa ursitul, dacă pun sub pernă busuioc sfințit.

Dacă vrei un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, te rugăm să ne contactezi prin:

Tag-uri: florarie bacau flori de sfantul andrei flori online lady blue sfantul andrei

Chat