fbpx

0722570345

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Flori de Sfinții Mihail și Gavril. Comandă online

De Sfinții Mihail și Gavril, alege să îți surprinzi pe cei dragi, cu un aranjament delicat sau un buchet elegant din flori de toamnă. Poți cumpăra flori de Sfinții Mihail și Gavril fie direct din florărie, fie le poți comanda online.

Flori de Sfinții Mihail și Gavril

Lady Blue, florărie Bacău, îți oferă și posibilitatea de a comanda florile dorite prin intermediul magazinului online, asigurând, desigur, și livrarea acestora la adresa dorită. Programul de livrari este: L-S: 8-17 | D: 8-14. Având în vedere că va fi o perioadă mai aglomerată, te sfătuim să faci comenzile din timp. Pe lângă flori, poți alege și o surpriză dulce (tort, bomboane de ciocolată), o jucărie de pluș sau o sticlă de șampanie – vezi toate opțiunile în categoria Cadouri.

Dacă vrei un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, te rugăm să ne contactezi prin:

Despre Sfinții Mihail și Gavril

Ziua de 8 noiembrie este una dintre cele mai semnificative din calendarul creștin-ortodox – este sărbătoare dedicată Arhanghelilor Mihail și Gavril. Arhanghelul Mihail este conducătorul oștilor îngerești și cel care păzește intrarea în Rai, fiind adesea portretizat ținând o sabie de foc în mână.  Arhanghelul Gavril (mesagerul Domnului) este cel care I-a vestit Fecioarei Maria că va da naștere Fiului lui Dumnezeu. El este portretizat ținând o floare de crin în mână, pentru că așa a întâmpinat-o pe Maica Domnului, în ziua când i-a dat Buna Vestire.

În ajunul sărbătorii sau chiar în ziua de 8 noimebrie, oamenii obișnuiesc să ofere mâncare de pomană, ziua fiind numită, popular, și „Moșii de Arhangheli”. De asemenea, se face și pomenirea celor trecuți în neființă, existând credința că Arhanghelii Mihail și Gavril sunt cei care iau sufletele celor care mor.

Semnificația numelor*

Mihai, din ebraică, înseamnă „Cine este ca Dumnezeu?”

Gavril, din ebraică, înseamnă „Dumnezeu este puternic.”

*sursa: doxologia.ro

Tag-uri: aranjamente online buchete online florarie bacau florarie online flori de toamna flori sf mihail si gavriil lady blue

Chat