fbpx

0722570345

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Flori de ziua îndrăgostiților Bacău

Luna februarie este printre cele mai îndrăgite luni din an. Fiind, teoretic, și ultima lună din iarnă, în februarie începem ușor-ușor să ne dezmorțim simțurile și să privim cu speranță și bucurie spre zilele mai călduroase. Apar, timide, și flori precum lalelele colorate, cărnoase și gingașe. Pe data de 14 februarie, respectiv 24 februarie, sărbătorim două zile închinate dragostei: Valentine s Day și Dragobetele. Așadar, numai motive de fericire. Iar flori de ziua îndrăgostiților știți unde găsiți: la Lady Blue, florărie Bacău, care îți oferă și posibilitatea de a comanda florile dorite prin intermediul magazinului online, asigurând, desigur, și livrarea acestora la adresa dorită.

Flori de ziua îndrăgostiților

De ziua îndrăgostiților ai numeroase opțiuni din care să alegi buchetul sau aranjamentul cu care să-ți surprinzi jumătatea.

Pe lângă flori, poți alege și o surpriză dulce (tort, bomboane de ciocolată), o jucărie de pluș sau o sticlă de șampanie – vezi toate opțiunile în categoria Cadouri.

Livrări flori de ziua îndrăgostiților Bacău – vă asigurăm de prospețimea florilor și de bucuria imensă a persoanei iubite

Uneori, viața ne desparte fizic, dar iubirea ne ține aproape sufletele. Cu un gest simplu, acum poți trimite flori în Bacău și localitățile din apropiere, de oriunde ai fi. Chiar dacă prezența ta este de neprețuit, gestul tău minunat  va mai domoli dorul despărțirii. Și, chiar dacă nu ești plecat/ă din localitate, când optezi pentru livrarea florilor prin curier, ai mai multe șanse să creezi o surpriză la care persoana dragă nu s-ar fi așteptat. În fond, cine nu s-ar simți bine să primească, pe neașteptate, un buchet elegant de flori la locul de muncă sau acasă?

Pentru a se asigura de prospețimea și aspectul florilor, livrarea comenzilor de pe site-ul www.lady-blue.ro se realizează în regim propriu. Toate detaliile legate de livrare flori Bacău le puteți citi aici.

Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Tag-uri: dragobete valentines day ziua indragostitilor

Chat