fbpx

0722570345

0757651651

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Flori de vară în Bacău – Cele mai frumoase aranjamente și buchete colorate

Zilele de vară vin cu soare, căldură și multă veselie. Însă, pentru noi, cel mai prețios cadou al anotimpului cald sunt minunatele flori de vară. Delicate, parfumate, buchetele și aranjamentele noastre vor fi surprize apreciate de toate doamnele și domnișoarele.

Flori de vară delicate, pentru femei răsfățate

Lady Blue este o florărie în Bacău, unde veți găsi cele mai frumoase buchete sau aranjamente cu flori de vară din oraș, disponibile atât prin comandă online, cât și direct de la florărie. Avem mare grijă de florile noastre și le tratăm cu respectul cuvenit. Suntem fericiți că zi de zi suntem înconjurați de flori colorate și parfumate, așa încât ne dorim ca prin fiecare buchet pe care îl realizăm și fiecare aranjament, să transmitem din bucuria și farmecul pe care le trăim zilnic.

Cele mai apreciate flori de vară sunt margaretele, trandafirii, daliile, crinii albi și bujorii a căror parfum este un adevărat balsam pentru suflet (chiar daca sunt florile lunii mai, aceștia sunt cu adevărat deschizatori ai anotimpului cald).

Pentru grădină vă recomandăm să plantați, începând cu luna martie, bulbii de dalie, begonie, crin. Asigurați-vă că pregătiți solul intr-o zonă luminoasă sau  semi-luminoasă a gradinii, în funcție  de specificul florilor, îl curățați, îl afânați și toată vara vă veți bucura de florile preferate.

Flori de vară, câteva curiozități

Curiozități despre trandafiri:

cel mai înalt trandafir a avut aprox. 7m, iar cel mai mare a avut un diametru de 85 cm;
Italia găzduiește cea mai mare rezervație de trandafiri, unde se găsesc peste 7000 de specii;
Juliet Rose este o specie rară de trandafiri care are nevoie de 15 ani pentru a crește și a înflori. Un astfel de specimen se poate vinde și cu 10 milioane de lire, fiind în topul celor mai scumpe flori din lume.

Curiozități despre floarea soarelui:

Florea soarelui, deși pare o singură floare este, de fapt, compusă din mai multe flori micuțe care se usucă și în locul lor apa semințele. De asemenea, florea soarelui produce toxine care omoară alte plante din jurul ei.

Curiozități despre dalii:

Daliile sunt considerate florile zeilor sau floarea vieții.
Dalia provine din Mexic și  a fost adusă în Europa de descoperitorii Lumii Noi.
În trecut, oamenii obișnuiau să facă din dalii un sirop pe care il foloseau ca îndulcitor.

Sperăm că informațiile vă sunt de folos. Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Tag-uri: buchete buchete deosebite buchete trandafiri buchete trandafiri bacau florarie bacau florarie online lady blue flori bacau flori de vara flori vara livrare flori livrare flori online trandafiri

Chat