fbpx

0722570345

0757651651

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Aranjamente Crăciun, marca Lady Blue

Iată-ne ajunși în cea mai frumoasă perioadă a anului, plină de luminițe, miros de scorțișoară, turtă dulce și, cel mai important, luna în care reușim să ne revedem cu cei din familie și cu prietenii. Nu credem că există un cadou mai frumos de sărbători decât zâmbetul mamei sau al tatălui, ori cel al bunicilor, atunci când mergem în vizită.

Pentru acele clipe deosebite, noi ne-am gândit că ar fi minunat să pregătim câteva aranjamente Crăciun, ideale pentru a fi oferite de sărbători. Ele pot fi, de asemenea, folosite și ca aranjamente pentru masa de Crăciun, ori oferite chiar ca daruri corporate.

Aranjamente Crăciun – modele speciale pentru sărbători pline de culoare și magie

După cum se poate observa, aranjamentele de Crăciun marca Lady Blue sunt elegante și nu foarte voluminoase, tocmai pentru a fi ușor de transportat și folosit inclusiv în scop decorativ. Aranjamentele pot fi însoțite de o figurină specifică de sezon, astfel încât să le rămână o amintire frumoasă celor ce primesc un astfel de cadou din partea ta.

Vrei să trimiți cuiva un aranjamente de Crăciun?

Lady Blue, florărie Bacău, îți oferă și posibilitatea de a comanda aranjamentul de Crăiun dorit. Poți alege să personalizezi un aranjament. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, pentru a stabili toate detaliile legate de flori, accesorii, livrare ș.a. Sună-ne la tel.  0722570345 sau 0757651651 și noi vom livra cadoul de Crăciun la  la adresa dorită. Programul de livrari este: L-S: 8-17 | D: 8-14. De asemenea, ne poți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Tag-uri: aranjament craciun cadouri de craciun

Chat