fbpx

0722570345

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Buchete de flori deosebite marca Lady Blue

Florăria Lady Blue vă oferă, zi de zi, buchete de flori deosebite, pe care le puteți achiziționa atât direct din florărie, cât și din magazinul nostru online, cu livrare la adresa dorită. Cărei femei nu îi place să fie înconjurată de buchete de flori? Vă spunem noi, este aproape imposibil să găsim o persoană căreia să nu-i placă florile.

Buchete de flori deosebite, pentru orice ocazie

Întotdeauna suntem înconjurați de flori proaspete și delicate, pentru ca tu să găsești la noi, întotdeauna, buchetul ideal pe care să îl oferi persoanelor dragi din viața ta. În funcție de sezon, vei descoperi o varietate de modele de buchete de flori deosebite, colorate sau monocrome, care îți vor umple sufletul de bucurie.

Dacă ești departe și vrei să aduci un strop de bucurie în inima mamei, a iubitei sau a surorii tale, poți oricând să comanzi un buchet de flori, căruia îi poți adăuga și un cadou, pe care noi îl vom livra la adresa pe care ne-o indici. Gesturile frumoase și neașteptate sunt cele mai deosebite suprize pe care le poți face. În fond, cui nu i-ar plăcea să se trezească cu un buchet de flori proaspete și colorate, direct la ușă?

Cum să alegi buchetul de flori ideal?

Atunci când vrei să oferi flori, gândește-te la preferințele persoanei, atât în ceea ce privește tipul de floare, cât și paleta de culori pe care o preferă. Dacă nu ai idee ce gusturi are persoana căreia vrei să îi oferi florile, atunci noi îți propunem să-i oferi un buchet cu flori de sezon. În funcție de statutul și vârsta persoanei, poți alege un buchet foarte colorat sau într-o culoare mai aprinsă (cum ar fi un buchet de transafiri roz ciclam) sau în culori clasice clasice (alb, roșu etc.) sau pastelate (roz deschis, lila etc.).

Florăria Lady Blue vă oferă o gamă variată și ofertantă de buchete de flori deosebite pentru o tânăra domnișoară sau pentru o doamnă rafinată. Vei găsi cu siguranță florile preferate ale mamei tale sau buchetul perfect parteneră, ori pentru profesorii copilului tău.

Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Tag-uri: buchete buchete online flori de primavara flori de sezon flori de toamna flori de vara

Chat