fbpx

0722570345

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Cadouri florale de Valentine’s Day, special gândite pentru Ea

Luna iubirii este aici și cu siguranță deja te gândești ce cadou frumos să îi faci și în acest an. Ca de obicei, florile trebuie să însoțească surpriza de Valentine’s Day (mai jos vei descoperi și câteva idei de cadouri Valentines Day, în cazul în care nu ai nicio idee ce să-i oferi).

Cele mai potrivite flori de Ziua Îndrăgostiților sunt, desigur, trandafirii roșii cu tulpină lungă, dar și orhideele albe. Poți alege fie un buchet clasic, fie un aranjament elegant în cutie de catifea, în cutie în formă de inimioară etc. Pe site-ul nostru găsești numeroase modele.

Pentru a comanda online flori de Ziua Îndrăgostiților, pur și simplu alegi ce buchet sau aranjament o reprezintă cel mai bine pe iubită. Poți să adaugi florilor și un ursuleț de pluș, o cutie de ciocolată sau una de șampanie și, uite așa, această combinație poate fi un cadou de Ziua Îndrăgostiților de sine stătător.

Cadouri Valentines Day

Așa cum am promis, iată o listă cu câteva idei de cadouri, și simbolice și mai scumpe, pe care să i le oferi, pe lângă flori:

  1. o bijuterie: inel, brățară. colier, brățară personalizată;
  2. o excursie-surpriză (city break);
  3. cărți, poți opta pentru titlurile care sunt acum la modă, cum ar fi cartea prințului Harry – „Rezerva”;
  4. un articol vestimentar sau un accesoriu despre care știi că și l-ar dori;
  5. o fotografie înrămată cu voi doi;
  6. un obiect făcut chiar de mâinile tale, în funcție de talentele tale, poate chiar o prăjitură.

Ce altceva mai poți face de ziua îndrăgostiților?

  • rezervă o masă la restaurantul ei preferat;
  • compune un album foto cu cele mai frumoase momente ale voastre;
  • pregătește o seară romantică chiar la voi acasă (comandă/pregătește chiar tu mâncarea preferată, uitați-vă la un film romantic, depănați amintirile frumoase din relația voastră).

Livrări flori de ziua îndrăgostiților

Dacă, din nefericire, ziua îndrăgostiților nu vă prinde unul lângă celălalt, poți oricând să o surprinzi pe iubita/soția ta cu un buchet impresionant de flori sau un aranjament spectaculos, cu ajutorul serviciului nostru de livrări flori. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi produsul dorit de pe site-ul nostru www.lady-blue.ro. 

Indică-ne adresa la care vrei să trimitem florile și gata! Noi ne vom ocupa ca supriza ta să fie una de neuitat!

Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Tag-uri: cadouri valentines day

Chat