fbpx

0722570345

0757651651

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Cum se oferă corect florile?

Aniversare, o vizită sau pur și simplu o surpriză – oricare ar fi ocazia, florile sunt un dar potrivit și preferat de majoritatea femeilor. Dar știi care sunt regulile pentru a oferi flori? Ca să păstrezi grația momentului, hai să aflăm împreună ce spune codul bunelor maniere și cum se oferă corect florile.

Cum se oferă corect florile?

Cu petalele în sus, acesta e răspunsul scurt. Nicidecum nu oferi vreodată o floare sau un buchet cu cozile în sus. Poziția buchetului să fie ușor oblică, pentru a le pune frumusețea cu adevărat în valoare.

Însă modul în care se oferă florile nu se referă doar la actul propriu-zis de a le da. Mai sunt și alte aspecte pe care trebuie să le respecți, cum ar fi:

– nu se oferă niciodată un cadou, unei femei, fără să fie însoțit de măcar o floare;

– dacă optezi pentru un buchet sau aranjament floral, numărul florilor trebuie să fie impar;

– alege florile și culorile pe care știi că le preferă persoana căreia i le oferi; dacă nu știi ce preferințe are, alege combinații nu foarte pompoase și optează pentru florile de sezon;

– se pot oferi flori și bărbaților, dar în situații excepționale, cum ar fi cazul în care se află internat în spital, alături de un bilet cu urările de sănătate; pentru situația în care trimiteți flori în spital, fie că e vorba de o doamnă sau de un domn, alegeți un buchet sau un aranjament cât mai simplu și cu flori care să nu fie foarte parfumate;

– evită florile artificiale – dacă vrei să oferi o amintire pentru mai mult timp, este de preferat să optezi pentru un trandafir criogenat.

Lady Blue, florărie Bacău cu livrare la domiciliu

Lady Blue este o florărie Bacău cu tradiție de peste 20 de ani, care vă pune la dispoziție cele mai minunate buchete și aranjamente florale, disponibile inclusiv prin comandă online, cu livrare la domiciliu.

Cu un gest simplu, acum poți trimite flori în Bacău și localitățile din apropiere, de oriunde ai fi. Chiar dacă prezența ta este de neprețuit, gestul tău minunat  va mai domoli dorul despărțirii. Pentru a se asigura de prospețimea și aspectul florilor, livrarea comenzilor de pe site-ul www.lady-blue.ro se realizează în regim propriu. Toate detaliile legate de livrare flori Bacău le puteți citi aici.

Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook

Tag-uri: aranjamente florale buchete codul bunelor maniere cum se ofera florile

Chat