fbpx

0722570345

0757651651

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Flori de Sfântul Nicolae. Oferă o surpriză de neuitat pentru cei dragi!

Sfântuș Nicolae este așteptat cu dragă inimă de toți copiii cuminți, care în dimineața de 6 decembrie află cu emoție dacă Moșul cel buna trecut pe la ei și le-a lăsat ceva dulce sau, poate o vărguță, în cazul celor mai puțin ascultători. Pentru noi, cei mari, este prilej de a ne reaminti de copilărie, dar și pentru a-i celebra pe cei care poartă numele bunului Nicolae. Așadar, pentru Nicoleta specială din viața ta, ne-am pregătit noi cu flori speciale – flori de Sfântul Nicolae -, dar și cu surprize dulci.

Flori de Sfântul Nicolae și cadouri dulci pentru cei care își sărbătoresc onomastica

Lady Blue, florărie Bacău, îți oferă și posibilitatea de a comanda florile dorite prin intermediul magazinului online, asigurând, desigur, și livrarea acestora la adresa dorită. Programul de livrari este: L-S: 8-17 | D: 8-14. Având în vedere că va fi o perioadă mai aglomerată, te sfătuim să faci comenzile din timp.

Pe lângă flori, poți alege și o surpriză dulce (tort, bomboane de ciocolată), o jucărie de pluș sau o sticlă de șampanie – vezi toate opțiunile în categoria Cadouri.

Legenda Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor

Sfântul Nicolae este cunoscut mai ales pentru dărnicia lui. El ar fi salvat 3 fete de la sclavie, oferindu-le fiecăruia câte un săculeț cu bani.

Legenda spune că fetele locuiau doar cu tatăl lor, un om sărac, care nu ar fi avut ce zestre să le ofere și astfel nu reușea să le mărite pe fete. Un negustor s-ar fi oferit să le cumpere pentru a deveni sclavele lui, iar fetele, auzind oferta acestuia, s-au rugat la Sfântul Nicolae. Acesta din urmă a trecut în seara de dinainte de a fi cumpărate pe la casa unde încă locuiau cu tatăl lor și le-a aruncat, fiecăreia, pe fereastră, câte un săculeț cu galbeni. Bănuții au căzut fie în șosetele puse la uscat, fie în papuci și, de atunci, a rămas obiceiul de a pune micile daruri în ghete, mai ales copiilor.

Dacă de Sfântul Nicolae dorești să trimiți cuiva o surpriză, te rugăm să ne contactezi prin:

 

Tag-uri: florarie bacau flori online flori sfantul nicolae lady blue sfantul nicolae

Chat