fbpx

0722570345

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Aranjamente botez în Bacău

Botezul este unul dintre cele mai importante evenimente din viața de familie – ziua în care cel mai mic membru devine creștin și pe care, așa cum e firesc, doriți să o marcați așa cum se cuvine: cu o petrecere. Și ce nu poate lipsi de la nicio petrecere, oricât de mică ar fi ea? Florile, așa este :). Cum nouă ne place să facem parte din poveștile voastre, Lady Blue vă pune la dispoziție aranjamente botez în Bacău, dar și o echipă care să vă consilieze pentru a alege cele mai potrivite flori, în funcție de preferințe, de sezon și de buget.

Aranjamente botez în Bacău

Ca ți în cazul nunților, petrecerea de botez necesită un timp pentru organizare/planificare și, desigur, din decorul ales nu trebuie să lipsească florile proaspete, care oferă o notă elegantă, vie, colorată și fermecătoare petrecerii. Dar florile alese pentru botez au și o simbolistică aparte: reflectă puritatea și inocența copilului, dar și o abordare ludică a vieții – copilăria este, totuși, cea mai gingașă și jucăușă etapă a vieții.

Ce flori se potrivesc pentru aranjamentele de botez?

Așa cum spuneam și în cazul aranjamentelor pentru nuntă, și pentru botez trebuie să luați în considerare atât preferințele voastre, cât și disponibilitatea florilor. Anumite sortimente se pot procura și în afara sezonului, însă pot fi mai costisitoare. În aranjamentele pentru botez se potrivesc flori precum: trandafirii, lalelele, gladiolele, margaretele, crini imperiali, iriși etc.

Ce culori se potriviesc pentru un aranjament botez?

Bineînteles că și aici gusturile nu se discută. Dar, în general, îndiferent că e botezul unei fetițe sau a unui băiețel, albul este o alegere inspirată și în ton cu evenimentul. Desigur, nu trebuie să optați doar pentru alb. Puteți alege combinații de roz, mov, bleu, galben sau portocaliu. Puteți alege aranjamente multicolore, bicolore, uni etc.

Aranjament botez în Bacău – alegerea lumânărilor de botez

Lumânarea pentru botez este aleasă de nașii copilului. Puteți vorbi cu ei pentru a alege un model de lumânare care să fie decorată cu florile și culorile care se potrivesc cu restul aranjamentelor. De obicei, lumânarea de botez conține și o mică figurină (un mic pluș sau un îngeraș etc.), pe care o puteți păstra ca amintire a acestui fumos eveniment.

Vă așteptăm la Lady Blue

Lady Blue este o florărie în Bacău, unde vei găsi cele mai frumoase buchete de mireasă și aranjamente florale pentru botez în Bacău. Avem mare grijă de florile noastre și le tratăm cu respectul cuvenit. Suntem fericiți că zi de zi suntem înconjurați de flori colorate și parfumate, așa încât ne dorim ca fiecare aranjamente floral pentru nuntă pe care îl realizăm să transmită din bucuria și farmecul zilei voastre speciale.

Sperăm că informațiile îți sunt de folos. Dacă dorești un aranjament de botez, te rugăm să ne contactezi prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne poți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook.

Tag-uri: aranjamente botez aranjamente botez baieti aranjamente botez fete aranjamente florale evenimente

Chat