fbpx

0722570345

office@lady-blue.ro

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Program livrari: L-S: 8-17 | D: 8-14

Buchet bujori, răsfățul suprem al lunii mai

Cele mai așteptate flori de mai sunt, cu siguranță, bujorii. Am putea spune, fără să greșim, că a primi un buchet bujori este răsfățul suprem pentru orice femeie, așa cum bine spuneam și în titlu.

Buchet bujori – colorat, delicat și plin de semnificații

Dacă vrei să îți suprinzi jumătatea, mama sora sau  o prietenă cu niște flori superbe, atunci cu siguranța un buchet bujori va fi cea mai ușoară și potrivită alegere. Parfumați, colorați, delicați, aceste flori par a fi binecuvântate cu toate calitățile pe care o floare trebuie să le aibă. Mai mult decât atât, se crede că bujorii oferiți în buchet semnifică prosperitate și fericire.

7 curiozități despre bujori

Pentru români, bujorul are o însemnătate aparte și multă lume îl consideră floarea noastră națională. De altfel, în aceste zile există și o petiție pentru a fi declarată oficial Floarea Națională a României. Hai să descoperim împreună câteva curiozități despre bujor:

  • în cultura Feng Shui este asociată cu iubirea; de altfel, este floarea oficială a Chinei, numită Floarea Împăratului;
  • tot chinezii folosesc bujorii în tratarea astmului;
  • sunt flori longevive, care pot înflori, din aceeași rădăcină, chiar și 100 de ani;
  • se crede că bujorii atrag noroc și bogăție în casă;
  • dacă ai nunta în sezonul bujorilor, nu ezita să îi adaugi în buchetul de mireasă, pentru că se spune că aduce înțelegere și armonie între soți, fiind simbol al familiei fericite;
  • în Antichitate, se consumau semințe de bujori pentru a nu avea coșmaruri;
  • tot în Atichitate, bujorii puteau fi cultivați doar de oamenii bogați.

Comandă un buchet bujori de la Lady Blue. Livrăm online în Bacău

Lady Blue, florărie Bacău, îți oferă și posibilitatea de a comanda florile dorite prin intermediul magazinului online, asigurând, desigur, și livrarea acestora la adresa dorită. Pe lângă flori, poți alege și o surpriză dulce (tort, bomboane de ciocolată), o jucărie de pluș sau o sticlă de șampanie – vezi toate opțiunile în categoria Cadouri.

Pentru a se asigura de prospețimea și aspectul florilor, livrarea comenzilor de pe site-ul www.lady-blue.ro se realizează în regim propriu. Toate detaliile legate de livrare flori Bacău le puteți citi aici.

Dacă doriți un aranjament floral special sau un buchet delicat cu florile preferate, vă rugăm să ne contactați prin tel. 0722570345 sau 0757651651.  Ne puteți lăsa un mesaj pe pagina noastră de facebook

 

Tag-uri: buchet bujori buchete de flori bujori flori de mai flori de sezon

Chat